Over ons

Keunen Huys is een hoveniers- en agrarisch loonbedrijf, in dit geval een hoveniersbedrijf en agrarisch loonbedrijf dat is gespecialiseerd in de levering van diensten, productie en of goederen voor grondverzet, onderhoud (openbare) groenvoorzieningen en andersoortige cultuurtechnische werkzaamheden. Door ons diverse aanbod zijn wij uniek in de Zuid-Nederland. Wij werken veelal met compacte machines die breed inzetbaar zijn, voor het fijne en het grote werk. Hierdoor kunnen we buitengewone projecten zonder moeite aan.

In onze dienstverlening gaan wij altijd een stapje verder.

Ook bij calamiteiten (24/7) kunt u bij ons terecht.

Onze diensten

Werken in de groenvoorziening is voor ons de dagelijkse gang van zaken. Denk aan het planten of weghalen van bomen, aanleggen en omvormen van plantsoenen of het uitdiepen en onderhouden van watergangen. Maar ook voor graven, egaliseren of ophogen bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over ons dienstenaanbod? Bekijk dan hier onze projecten.

Door de machines die we gebruiken kunnen we uw project afhandelen van A tot Z. Bijna al onze machines zijn uitgerust met vierwielbesturing, draaikantelstuk en een overdrukcabine. Zo werken wij efficiënt, gemakkelijk én veilig! Bekijk hier ons aanbod.

Ons team

Goed werk afleveren is waar wij voor staan. We hebben een jong en enthousiast team, dat aangestuurd wordt door twee ervaren specialisten. Met enthousiasme en expertise werken wij aan uw project. Wij gaan altijd voor het beste resultaat.  

Heeft u een project waar wij u bij kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.